Kom je ook bij de Lions eetclub?

De eetclub komt maandelijks vriendschappelijk bijeen in Oud-Rijswijk om bij te praten over privé- en clubzaken. Wij zijn er speciaal voor leden van (ongeveer) 35 tot 45 jaar. We borrelen en dineren steeds op wisselende locaties, op woensdagen en donderdagen van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Een druk en sociaal leven!

De Rijswijkse Lions vinden het belangrijk om een verenigingsleven te bieden dat aansluit bij het drukke leven van jongere leden. Het valt niet mee om een carrière met een jong gezin en andere verplichtingen te combineren. Wij ervaren dit ook en dat kan een drempel zijn om verder nog actief te zijn buitenshuis. We proberen die drempel weg te nemen met onze laagdrempelige eetclub!

Lions zijn bewust en betrokken

Lions zijn zelfbewust en ondernemend en willen graag een extra bijdrage leveren in de maatschappij. Wist je dat veel Rijswijkse kinderen opgroeien in armoede? Lions kunnen helpen door leveringen aan de voedselbank, het organiseren van wijnproeverijen en andere initiatieven voor armoedebestrijding. We organiseren hiervoor twee projecten per jaar zodat het niet teveel wordt in combinatie met jullie privé en werkleven. We stemmen dit dus speciaal af op de mogelijkheden en behoeften van Lions in de leeftijdcategorie van 35 tot 45 jaar.

Wijnproeverij Museum Rijswijk

De jaarlijkse wijnproeverij bij Museum Rijswijk wordt georganiseerd door onze eetclub. Op die prachtige Rijswijkse locatie neemt een sommelier zijn gasten mee op reis langs meerdere wijngaarden en wijnen en wordt de middag gezelliger naarmate die vordert. Voor de wijnproeverij zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor €35,00 euro per persoon en de opbrengsten zijn voor een goed doel.

Wil je een keer mee?

Ga je een keer mee om kennis te maken met de Lions? Wij trakteren jou de eerste keer! Je kunt met jouw deelname een verschil maken voor anderen en een nieuw netwerk in aanboren. Voor vragen neem je contact op met de coördinator van de eetclub Maarten Harings via 06-24311883 of clubbranch.rijswijk@lions.nl

(vlnr Maarten Harings, Michiel Tros en Jeff Groen)