Kom je ook een hapje mee eten?

Als je kennis wil maken met de Lions kun je komen mee eten. De Rijswijkse Lions komen maandelijks vriendschappelijk bijeen in Oud-Rijswijk om bij te praten over privé- en clubzaken. We borrelen en eten op woensdagen van 18:30 uur tot 20:00 uur, voordat we gaan vergaderen. 

 

Een druk en sociaal leven!

De Rijswijkse Lions vinden het belangrijk om een verenigingsleven te bieden dat aansluit bij jouw volle agenda. Het valt niet altijd mee om sociale netwerken, werk en verplichtingen te combineren. Wij ervaren dit ook en dat kan een drempel zijn om verder nog actief te zijn buitenshuis. We proberen die drempel weg te nemen met onze laagdrempelige etentjes.

 

Lions zijn bewust en betrokken

Lions zijn zelfbewust en ondernemend en willen graag een extra bijdrage leveren in de maatschappij. Wist je dat vele duizenden Rijswijkse kinderen opgroeien in armoede? Lions kunnen helpen door leveringen aan de voedselbank, fondsenwerving en andere initiatieven voor armoedebestrijding. 

 

Wil je een keer mee?

Ga je een keer mee om kennis te maken met de Lions? Wij trakteren jou de eerste keer! Je kunt met jouw deelname een verschil maken voor anderen en een nieuw netwerk in aanboren. Voor vragen neem je contact op met het bestuur van de Lions via clubbranch.rijswijk@lions.nl

 

(vlnr Maarten Harings, Michiel Tros en Jeff Groen)